Sociální sítě

sobota 17. ledna 2015

Zažil jsem dokonalou péči o mysl, tělo i duši... Zkuste to taky, je to úžasné!

Jako jeden z týmu Adenais jsem měl tu čest jako první absolvovat Královský balíček, nový produkt, který se chystá pro všechny, kteří chtějí prožít něco nezapomenutelného a navíc otevřít svoji mysl, uvolnit své tělo a vyladit svoji duši. To všechno (znásobené vzájemným působením) se Vám totiž přihodí, když tímto balíčkem projdete. Ale hezky od začátku.
Královský balíček od Adenais je jen jedním z podobných produktů, který se pro Vás chystá. Jedná se o jedinečnou kombinaci terapie, masáže a energetického léčení, kdy se Vám (a jenom Vám!!!) několik hodin věnuje celý tým lidí, který Vám dovolí zapomenout na každodenní shon a stres.
Síla tohoto balíčku není jen v dokonalé péči, kterou dostáváte, ale především v pečlivě vybrané kombinaci procedur. Balíček začíná terapií (pokud si vyberete i vícenásobnou, to znamená více terapeuty nejednou!) trvající cca jeden a půl hodiny. Po krátké přestávce, kterou částečně využijete i k osprchování, následuje masáž. Tato masáž je doprovázena skupinovým energetickým léčením. Spolupůsobení těchto tří prvků má za následek několikanásobně vyšší a rychlejší účinek samotné terapie, protože pracuje na všech úrovních Vašeho těla, fyzické, duševní i mentální. A navíc si díky péči celého týmu připadáte neskutečně jedineční a důležití. Jako králové! A to Vy přeci jste!
Pokud bych byl něžného pohlaví, zakončila by se celá tato procedura vlasovou úpravou a profi líčením s barevnou typologií.
Bez ohledu na to, jste-li muž či žena, jedno vím jistě - změní Vás to. Na vzhledu je to poznat okamžitě. Účinek terapie bude dobíhat ještě mnoho týdnů po té........


 http://static.flickr.com/26/100580333_3a2e76cc61.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat