Sociální sítě

neděle 8. února 2015


INTEGROVANÁ BYTOST VÍ, ANIŽ BY MUSELA NĚKAM CHODIT, VIDÍ, ANIŽ BY SE MUSELA DÍVAT A DOSAHUJE VĚCÍ, ANIŽ BY MUSELA COKOLIV DĚLAT.


  Umění vědomí

V přírodě je závislost a nezávislost zcela vyvážená a proto zde vše funguje s nenásilnou lehkostí a bezstarostností. Základ takového působen je princip nejmenší akce či nulového odporu. O tom už jste si zkusili něco v závislosti. Patří sem zákon harmonie.  A když se jej naučíme vnímat, snadno se nám podařit naplnit všechny přání. V přírodě se NIKDO A NIC NESNAŽÍ BÝT NIČÍM JINÝM, NEŽ JE. Vše zcela jedná podle své přirozenosti. Přirozenost člověka je přenášet sny do materiální podoby lehce a bez úsilí.
Dalo by se říct – dělej méně a dosáhneš více.  Tím top stavem je bod, kdy neděláte nic a dosahujete všeho.  Stačí přítomnost nejslabšího záblesku myšlenky či nápadu a jeho zhmotnění se dostaví bez jakéhokoliv úsilí. Neexistuje tření. Inteligence přírody je spontánní, intuitivní, holistická, podporující a vyživující. Jste –li v harmonii s přírodou, jste v integritě a nacházíte se ve stavu svého skutečného já.Nejmenší úsilí vynakládáme tehdy, když nás motivuje láska, která drží pohromadě přírodu a vesmír.
Kdykoliv se snažíte mít získat moc a kontrolu nad ostatními, ztrácíte energii. Jestli chcete cokoliv pro uspokojení svého ega, honíte se za iluzemi a vyčerpáváte se. Tímto  způsobem fungování si sami odřezáváte přívod energie a zasahujete do proudu inteligence přírody. Pozornost zaměřená na ego spotřebovává obrovské množství energie, proto jakákoliv touha po uspokojení jakékoliv části ega je utrácení energie. Jakmile přestaneme utrácet energii na udržení své důležitosti, osvobodíme se od iluze vlastní velikosti a získali dost energie na to, abychom postihli záblesky skutečné velikosti vesmíru.
 V případě té opravdové motivace – tedy lásky –  energie sílí a  akumuluje se a přebytečnou energii můžete využít k vytvoření čehokoliv včetně neomezeného bohatství.  
Své tělo si můžete představit jako nástroj k ovládání energie – je schopno energii vytvářet, uchovávat a vydávat. A jakmile se naučíte účinný způsob, jakým to dělat, můžete s stvořit nekonečné bohatství.


Žádné komentáře:

Okomentovat