Sociální sítě

neděle 21. prosince 2014

Co se děje pří harmonizačním léčení? A mohlo by Vám pomoci

Jak již pravidelní čtenáři vědí, harmonizační léčení je jedním z mnoha typů energetického léčení, kdy dochází k harmonizaci čaker. Článek věnovaný tomuto tématu naleznete zde.
Chcete toto léčení u nás vyzkoušet a zajímá Vás, na co se připravit? Je to podobné, jako byste šli na masáž. Klient, nebo pacient, jak chcete, Je uložen na pohodlné lůžko, uvolní se a vůbec nic nedělá. Pokud usne, taky dobře. Léčitel se naladí na samotné léčení, napojí se na solární světlo, nebo-li zdroj energie, které léčí, napojí se na klienta a začne s harmonizací energetických center. Nejdříve šestou čakrou, nebo-li třetím okem, která se nachází na čele mezi obočím, potom třetí čarou, pak první atd. Až energeticky vyladí jednotlivé čakry, harmonizuje páry. Je to proto, že čakry jsou mezi sebou provázané, nerovnováha v jedné se projeví i v jiné. Poté jsou léčeny řídící žlázy a vnitřní orgány související s jednotlivými čakrami a další potřebné systémy. Na závěr se všechny čakry  ještě překontrolují. Kdyby se pokaždé léčilo úplně vše, trvalo by takové léčení asi 3 hodiny. Takto je to zhruba 45 minut.
Dle mého názoru je harmonizace čaker prospěšná každému člověku. Žijeme v uspěchané době plné stresových faktorů. Existuje spojitost mezi nevyvážeností jednotlivých energetických center – čaker a fyzickými či psychickými problémy, nemocemi. Nevyrovnanost čaker je prvotním impulsem pro vznik chorob nebo-li k projevu energetické nerovnováhy ve fyzickém těle. Pokud léčíme nemoc a neodstraníme prvotní příčinu, nedobereme se pozitivního výsledku. Pokud ano, ne na dlouho. Nemoc se buď vrátí, nebo se přesune jinam.
Neznamená to ovšem, že vás harmonizace zbaví stoprocentně vašich potíží. Může to tak být, ale nemusí. Díky harmonizačnímu léčení se může nastartovat ozdravný proces. I tento ozdravný proces však může začít chvilkovým zhoršením příznaků, to k tomu patří, tomu se říká revers.
Harmonizační léčení se dá použít i po terapii EFT nebo jako dokonalý doplněk při fyzické masáži. Já vřele doporučuji oboje. EFT také pracuje s energií, s energetickými toky a jejich uzly v našem těle neboli meridiány. EFT rozbouří vnitřní oceán a nastartuje podvědomé změny, které vedou k vědomým změnám našeho chování a vnímání. Harmonizační léčení po terapii tyto změny uhladí a podpoří jejich uložení v souladu s nejvyšším posláním. Je to jako když si po posilování či náročném tréninku dopřejete strečink. Po fyzické masáži zase léčení dokonale posílí fyzické tělo ze zdroje, což může vést až k trvalému uzdravení. 





Žádné komentáře:

Okomentovat